ALV middagprogramma

Lezing: “Vaccinatieschade, behandeling en de andere kant van oxytocine”

Middagprogramma 17 februari vanaf 13.00 uur (in De Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern)

Het middagprogramma na de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken op 17 februari 2018 zal worden ingevuld met een lezing vanaf 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur:

“Vaccinatieschade, behandeling en de andere kant van oxytocine” door Arjen Pasma

Arjen Pasma (1945) is klassiek homeopaat sinds 1985. Hij werkt in zijn praktijk te Scherpenzeel (Friesland) en sinds 2010 jaarlijks een maand in een kliniek voor homeopathie in Mphangala, Malawi, waarvoor hij de stichting ‘Zorg voor Malawi’ heeft opgericht.
Tijdens zijn lezing zal hij met behulp van een PowerPointpresentatie zijn visie geven op vaccinatieschade en hoe hij hiermee in zijn praktijk te werk gaat en daarbij uitgaat van de Cease therapie van Tinus Smits: het ontstoren van vaccinaties en reguliere medicatie. Hij zal casuïstiek laten zien en vertellen hoe hij de toekomst ziet wanneer het huidige vaccinatiebeleid door de overheid wordt voortgezet. Ook de schaduwzijde van de welhaast ongebreidelde toepassing van oxytocine rondom de bevalling, waardoor zowel moeder als kind ernstig belast kunnen worden, zal aan bod komen. 
Aan het eind van de lezing is voldoende tijd gereserveerd om vragen te stellen.
Deze lezing is open voor zowel leden als niet-leden. Aan niet leden wordt een bijdrage van €10,00 gevraagd, aan de zaal te voldoen.

Aanmelden middagprogramma
Wij heten u allen graag welkom op 17 februari en zien uw aanmelding via het formulier hiernaast tegemoet.

Voor niet-leden staat alleen het middagprogramma open tegen een vergoeding van €10,00 p.p. contant te voldoen aan de zaal.

Leden worden verzocht via de ledenpagina's (na inlog) zich op te geven.

Aanmelding Lezing

Uw gegevens
Indien geen lid, laat het vak "Lidnummer" leeg.
Indien wel lid, graag inloggen voor leden bovenaan de pagina, daarna ziet u het lidnummer.
Bijwonen Lezingen