Nieuws item

‘Sacrificial Virgins’, Offermaagden

Documentaire in 3 delen, die in maart 2018 in Australië de BEST OF FESTIVAL Award heeft gewonnen.

Jonge meisjes, die blijvend zijn beschadigd na toediening van het HPV-vaccin, blijven dit melden. Het is een vaccin, dat werd goedgekeurd, terwijl het testen niet was voltooid en waarin een nieuw type aluminium adjudant wordt gebruikt. Ondanks toenemende bezorgdheid van ouders van getroffen kinderen blijven gezondheidsautoriteiten de veiligheid van het vaccin verdedigen.

Offermaagden - zo genoemd omdat het vaccin meestal aan meisjes wordt gegeven voordat ze seksueel actief worden - is een documentaire in drie delen, geschreven en verteld door Joan Shenton.

"Het is een medisch schandaal", beweert Joan Shenton. "Het vaccin tegen het humaan papillomavirus - oftewel het HPV-vaccin - is een klasse apart als het gaat om het veroorzaken van pijn en lijden.

Deel 1, Not For The Greater Good, gaat in op de bewering dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker kan voorkomen.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KAzcMHaBvLs

Deel 2, Pain And Suffering, bekijkt welke bijwerkingen er zijn en onthult een ontstellende mogelijke oorzaak: vervanging van lang gebruikte vaccin additieven door nieuwe additieven of nieuwe combinaties van additieven die geen lange termijn veiligheidsproeven hebben ondergaan.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GQruoHLG4NE

Deel 3, A Penny For Your Pain, beschrijft hoe patiënten in landen als Japan en Colombia de farmaceutische reuzen Merck en GlaxoSmithKline zullen aanklagen voor schade na ernstige bijwerkingen. Ook patiëntengroepen in de VS, Engeland en Spanje volgen de gevallen nauwlettend. Verder komt de Australische juridische aandacht aan bod, gericht op de verantwoordelijkheid van artsen.
https://www.youtube.com/watch?v=-FvYtPVgwMA