Nieuwsbrief 1 mrt 2024

NVKP nieuwsbrief 1 maart 2024

Artsen: 'shedding' bestaat echt en Pfizer-documenten zijn het bewijs

Robin de Boer – 22 februari 2024

Het begrip ‘shedding’, oftewel dat gevaccineerden corona of spike-eiwit verspreiden, is omgeven door controverse, maar sommige dokters zeggen dat het echt bestaat.

“Helaas bestaat het echt,” zei arts Pierre Kory begin februari tijdens een conferentie in Phoenix in de staat Arizona. “De FDA (Amerikaanse medicijnautoriteit) weet dat.”

Lees het hele artikel


Oversterfte, het debat en het belang van obductie

NRC – 23 januari 2024

15 februari vond in de Tweede Kamer het langverwachte oversterfte-debat plaats.


We bespraken het allemaal met voormalig huisarts Michael Smulders, hij vertelt hier o.a. over: "Doe obducties en histopathologisch onderzoek bij verdenking van vaccinatieschade. Dit onderzoek is helemaal blijven liggen. Geneeskunde is ontstaan op de snijtafel. Dus doe niet alleen maar grote-getallen geneeskunde."

Bekijk de hele uitzending


Op gesprek bij C-support

The longshot – februari 2024

kritiek op nazorg vaccinatieklachten

Op Valentijnsdag ben ik met mijn twee lotgenoten Iris de Boer en Sara Peters op gesprek geweest bij het C-support. Deze (overheid)instantie biedt ondersteuning aan mensen met langdurige Corona klachten, maar ook aan mensen die schade hebben opgelopen door de C-prikken. Wij hebben ze een aantal kritische vragen gesteld, omdat we niet tevreden zijn over hun nazorg. Tijdens het gesprek waren drie leden aanwezig van C-support, namelijk een lid van de directie, afdeling communicatie en afdeling klachten.

Lees het hele artikel


Vaccinatie tegen rotavirus gestart

RIVM – 15 februari 2024

in de week van 15 februari is gestart met het vaccineren van baby’s tegen het rotavirus. De vaccinatie is sinds dit jaar opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Alle ouders van baby’s geboren vanaf 1 januari 2024 ontvangen hiervoor een uitnodiging… Het rotavirus-vaccin is geen prik, maar een vloeistof in een kleine tube.

Bron


Gezondheidsraad: vaccineer alle baby's tegen RS-virus

NOS 14 februari 2024

De Gezondheidsraad adviseert om op korte termijn alle kinderen in hun eerste levensjaar via het Rijksvaccinatieprogramma bescherming aan te bieden tegen het respiratoir syncytieel-virus (RS). Zij kunnen beschermd worden tegen het virus door hun antistoffen toe te dienen. Een andere manier om ze te beschermen is vaccinatie van zwangere vrouwen. De raad heeft de voorkeur voor het toedienen van antistoffen aan kinderen, omdat op die manier meer kinderen beschermd kunnen worden.

Lees het hele artikel


Corona-mRNA-vaccins aangetroffen in placenta en navelstrengbloed

Stichting Artsen Collectief – 11 februari 2024

Een peer reviewed wetenschappelijk artikel in het tijdschrift AMERICAN JOURNAL OF OBSTETRICS AND GYNECOLOGY rapporteert voor de eerste keer dat mRNA-coronavaccins die aan zwangeren werden gegeven zijn aangetroffen in placenta en/of navelstrengbloed (1). Dat betekent dat het aan zwangeren gegeven mRNA-vaccin zich in de bloedsomloop van het ongeboren kind verspreidt.


Childrens Health Defense - (CHD) bus stories

CHD “VAX-UNVAX” bus tour

Op tourlocaties hebben degenen die schade hebben opgelopen en overlevenden van dierbaren die zijn overleden door vaccins een platform om hun verhalen te delen.

Zie enkele interviews

•    Het HPV Gardasil-vaccin vernietigde mijn dochter
•    Het hepatitis vaccin heeft mijn leven veranderd
•    Hersenen in brand
•    Sepsis na de BMR-vaccinatie
•    Pfizer booster heeft mijn vrouw vermoord

Voor meer ervaringsverhalen kunt u ook terecht op de volgende pagina’s

•    Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP)
•    Stichting Vaccin Vrij (VV)
•    The Long Shot
•    Preventie Vaccinatieschade België