Zitten er gevaarlijke stoffen in het HPV-vaccin?

Zitten er gevaarlijke stoffen in het HPV-vaccin?

In Nederland wordt het HPV-vaccin Cervarix gebruikt. Begin 2022 is de leeftijd waarop dit vaccin wordt aangeboden verlaagd naar het jaar waarin een kind 10 jaar wordt en wordt het ook aan jongens aangeboden. Cervarix is samengesteld met een nieuw adjuvans, AS04. Dit adjuvans is uitgekozen om te garanderen, dat Cervarix een sterke en langdurige reactie van het immuunsysteem oproept. Het is een combinatie van 0,5 milligram aluminiumhydroxide en 50 microgram gezuiverd lipide-derivaat uit Salmonella Minnesota (3-O-desacyl-4’- monofosforyllipide A (MPL)3, geadsorbeerd op gehydrateerd aluminiumhydroxide (Al(OH)3.

Aluminium is een neurotoxische stof die giftig is voor het zenuwstelsel en de hersenen. De concentratie van het aluminium in Cervarix is weliswaar binnen de normen van de Amerikaanse FDA. Aangetoond is echter dat aluminium gedrags- en geheugenstoornissen geeft, die een gevolg zijn van de dood van motorneuronen (aangetoond bij dieren) bij een dosis van 10 – 11 microgram/kg. Vaccinatie met Cervarix zal bij 10 jaar oude jongeren gemiddeld een belasting geven van ongeveer 34 microgram/kg! Neurologische bijwerkingen zijn dan ook te verwachten. Er verschijnen steeds meer artikelen over deze giftige stof. (Journal of American Physicians and Surgeons, Volume 21, Number 4.)

http://www.activistpost.com/2017/02/newly-published-retrospective-study-nails-aluminum-vaccines-unsafe.html

Informeer je, voordat je een keuze maakt. Lees eerst de bijsluiter en bekijk deze minidocu van earth-matter (33 minuten) met objectieve informatie over het HPV-vaccin.

Nee, er zitten geen gevaarlijke stoffen in het HPV-vaccin.