Actuele veelgestelde vragen HPV

Actuele veelgestelde vragen HPV

De NVKP heeft eigen antwoorden geformuleerd op een aantal actuele vragen en antwoorden van het RIVM. Voor een duidelijk beeld is het antwoord van de NVKP in de linker kolom geplaatst en het antwoord van het RIVM in de rechterkolom. Of onder elkaar op tablet of telefoon. 

Heeft u uw vraag hier niet in teruggevonden dan kunt u deze nog zenden aan: info@nvkp.nl of u kunt zich wenden tot een van de behandelaars bij u in de buurt, die vermeld staan op de lijst van behandelaars op de website. U kunt bij hen ook terecht voor het behandelen van vaccinatieschade, het begeleiden van vaccinaties en voor preventie van ziekten.

Meer antwoorden kunt u ook lezen in het boek "Ziekten en Vaccins Nader bekeken" uitgegeven door de NVKP en via de webshop te koop en in de hoofdstukken over de ziekten die op de website staan.

Hoewel de NVKP de antwoorden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft geformuleerd, stelt de NVKP zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden die staan vermeld. Er kunnen ook geen rechten worden ontleend aan hetgeen is beschreven.

 

Bijgewerkt: 11 oktober 2022