Middagprogramma

Thema: “Vaccinatieschade, uitwisselen van ervaringen”

Middagprogramma 14 september vanaf 13.30 uur (in Driebergen-Rijsenburg)

Het middagprogramma van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken op 14 september 2019 is vanaf 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur met het thema:

“Hoe kom ik tot een goed geïnformeerde keuze en Vaccinatieschade, uitwisselen van ervaringen”

Door meerdere mensen is na afloop van de ouderbijeenkomst op 2 maart jl. de vraag gesteld naar een vervolgmiddag. Het is als heel positief ervaren dat in een sfeer van gelijkgestemden het verhaal van ervaringen met de gevolgen van vaccineren, waar je als ouder doorheen bent gegaan, door anderen wordt herkend en meegedragen. Ook ouders die nog in verwachting van hun eerste kindje waren, vonden het horen van verschillende verhalen heel fijn.
Vandaar dat we een vervolgmiddag mogelijk maken op 14 september van 13.30 – 17.00 uur.  Deze keer zal Jan Dingemans, behandelaar, een inleiding houden en vertellen over hoe het gesprek over vaccinaties met respect voor de mening en ervaring van de ouder kan worden vormgegeven. Hoe kom je tot een eigen, goed geïnformeerde keuze in het doolhof van verschillende ziektes en vaccinaties?
Hierna is er volop ruimte voor het delen van ervaringen en voor al uw vragen o.l.v. Jeno Hoogakker en Anne-Marie van Raaij.  
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden. Aan niet-leden wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd, dat aan de zaal kan worden voldaan.

Locatie:
Kraaijbeek, grote zaal
Hoofdstraat 61
3971 LH Driebergen-Rijsenburg
Parkeren in de straten aan de overkant Emmalaan, Kon Wilhelminalaan of Prins Hendriklaan.

Kinderopvang
Wilt u bij het middagprogramma gebruik maken van kinderopvang, dan kunt u dat bij uw aanmelding aangeven, dan zal daarvoor worden gezorgd.

Aanmelden middagprogramma
Wij heten u allen graag welkom op 14 september 2019 en zien uw aanmelding via het formulier hiernaast tegemoet.

Voor niet-leden staat alleen het middagprogramma open tegen een vergoeding van €5,00 p.p. contant te voldoen aan de zaal.

Aanmelding Middagprogramma

Uw gegevens
Indien geen lid, laat het vak "Lidnummer" leeg.
Indien wel lid, graag inloggen voor leden bovenaan de pagina.
Middagprogramma: