Nieuwsbrief 2 feb 2024

NVKP nieuwsbrief 2 februari 2024

Aanpassingen RVP-richtlijn Uitvoering 2024

RVP Nieuws – 23 januari 2024

Er zijn een paar wijzigingen:
Tijdens een groepsvaccinatie wel vaccineren als de uitnodiging niet is meegenomen. In paragraaf 12.5 is opgenomen dat in principe de uitnodigingsbrief, oproepkaart, vaccinatiebewijs en identiteitsbewijs meegenomen moet worden naar de vaccinatielocatie. Maar als deze niet meegebracht zijn tijdens een groepsvaccinatie, kan ook op basis van het identiteitsbewijs van de te vaccineren persoon gevaccineerd worden…

…Kinderen die geboren zijn op of na 1 januari 2024, doorlopen het nieuwe RVP-vaccinatieschema. Dit betekent dat zij de laatste vaccinaties uit de DKTP-basisserie en pneumokokkenvaccinaties niet ontvangen bij 11 maanden (in december 2024), maar bij 12 maanden (in januari 2025).

De RVP-richtlijn Uitvoering 2024 staat sinds eind 2023 online. De richtlijn wordt niet meer als pdf aangeboden; alle informatie vind je op www.rijksvaccinatieprogramma.nl.

Lees de hele nieuwsbrief


Lareb erkent patroon van longcovidachtige klachten na vaccinatie

NRC – 23 januari 2024

…De bevindingen van Lareb sluiten aan bij die van C-Support, een nazorgorganisatie opgericht door de overheid voor mensen met langdurige klachten na Covid-19.

… NRC sprak met achttien patiënten, de meesten gevonden via C-Support, maar ook via een arts en een online community met ruim 1.700 leden. Man, vrouw, jong, oud. Onder hen een 29-jarige taxichauffeur die net met zijn vrouw een huis had gekocht. Een 31-jarige belegger die „vol in het Amsterdamse yuppenleven” stond, een 53-jarige arts, een 60-jarige aannemer, een 22-jarige student aan de TU Delft, een 50-jarige oud-marinier, een 37-jarige arts op de spoedeisende hulp en een 52-jarige farmaceutisch onderzoeker die „van de logica” is en toch haar klachten niet kan verklaren….

Lees het hele artikel


Nieuwsbericht: Dr. Christopher Exley

Dr. Christopher Exley - 16 JAN 2024

..”Helaas heeft YouTube besloten mijn video over aluminium in Human Brain Tissue te verwijderen, met alle gebruikelijke onzin over het niet voldoen aan hun normen etc...Mijn presentatie in Londen had alleen betrekking op peer-reviewed gepubliceerd onderzoek. Niets in mijn lezing rechtvaardigde enige vorm van censuur…YouTube is eigendom van Google en Google censureert sinds begin 2020 mijn wetenschappelijke inhoud.
Met dank aan Romina Melwani heb ik mijn presentatie in Londen kunnen uploaden, je kunt hem hier bekijken en tot je eigen mening over de inhoud komen. Ik hoop echt dat je het breed zult delen, want alles wat door YouTube wordt verboden, moet het bekijken waard
zijn, nietwaar?”


Japanse gezondheidsfunctionarissen waarschuwen voor vaccinatieschade

Stichting Artsen Collectief – 22 januari 2024

In een persconferentie van 11 januari 2024 presenteerde de Japanse Vaccine Issues Study Group de bevindingen van hun eerste zes maanden onderzoek naar de bijwerkingen van vaccins…

Professor Fukushima gaf meer details en noemde significante pieken in bepaalde aandoeningen na vaccinatiecampagnes: “Het voor leeftijd gecorrigeerde sterftecijfer voor leukemie is bijvoorbeeld toegenomen. En er zijn significante bevindingen voor borstkanker, eierstokkanker, enzovoort,” wat wijst op ernstige gevolgen voor ernstige ziekten als gevolg van de vaccins, wat uniek is.

Lees het hele artikel


Aluminiumadjuvantia die in sommige COVID-vaccins worden gebruikt, kunnen het risico op ernstige luchtwegaandoeningen vergroten

The Defender - Vertaald en bewerkt door NVKP - 15 januari 2024

Een ingrediënt in het COVID-19-vaccin kan wellicht de effectiviteit van het product tegen een enkele gerichte virusstam verbeteren, maar zou volgens een preprint-onderzoek het risico op ernstige luchtwegaandoeningen kunnen verhogen na blootstelling aan nieuwe virusstammen.

Lees het hele document


Polio-brochure

Preventie Vaccinatieschade België – januari 2024

Heel wat vragen van lezers gaan over de inenting tegen polio die in België, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Nederland, nog steeds verplicht is. Ouders die die vaccinatie niet zien zitten, komen in gewetensnood. Moeten zij de regels volgen of hun hart en innerlijk weten?

Deze kersverse brochure brengt heel wat informatie over het fenomeen polio bijeen onder de titel "Het mysterieuze verband tussen poliovirussen en kinderverlamming". We baseerden ons veelal op officiële bronnen, zeker wat de cijfers betreft. Daarnaast hebben we ook wetenschappers en publicaties geraadpleegd die een andere kijk hebben op het polioverhaal. We eindigen met praktische aanbevelingen: hoe kun je de ziekte voorkomen? Hoe kun je met de wettelijke verplichting omgaan? Lees hier de onlineversie.

Zie ook: Blog - polio in India