Nieuws item

Het verhaal van Stefany

Steffany is op 23 december 1995 geboren, 31/2 week te vroeg. Ze kreeg met 3, 4, 5 en 11 maanden de DKTP/HIB vaccinaties, waarvan ze na elke spuit koorts kreeg, pijn in de beentjes had, diarree kreeg en haar dag en nachtritme was verstoord. Het eczeem, dat ze al had verergerde en ze huilde veel meer. Irma, haar moeder, schreef ons een jaar geleden het volgende.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ik heb de gegevens van Steffany terug moeten zoeken, omdat de herhaling van de 4-5 jaar eraan komt. Wat ik eigenlijk nog even kwijt wil is dat wij enorm geschrokken zijn van wat zo'n vaccinatie bij een kind kan doen. Haar hele ontwikkeling stond gewoon stil.

We zijn nu nog onder behandeling bij de homeopaat om de gevolgen weer proberen recht te krijgen, zodat Steffy zich weer lekker in haar eigen vel voelt en ze lekker kind kan zijn.

We hebben inmiddels een tweede dochter gekregen. Daniëlle is nu 15 maanden en nog niet geprikt. Ze heeft last van eczeem, net als Steffy, alleen zijn we met haar al vanaf de geboorte onder behandeling bij de homeopaat en het gaat goed, ze is bijna schoon.

Op het consultatieburo vinden ze het allemaal maar onzin en toen ik met de mededeling kwam, dat ze niet gevaccineerd zou worden, omdat ik me eerst eens wou laten informeren over wat, hoe en waarom werd ik zelfs voor een "slechte moeder" uitgemaakt, die de andere kinderen om me heen ook nog in gevaar bracht. Hoe ik het in mijn hoofd haalde het niet te doen.

"Ik spotte met de gezondheid van mijn dochter",  zo zei ze het. Ik vergeet het nooit.Ik heb nog geprobeerd uit te leggen, wat we met Steffany haar zus hadden gehad en nog hebben, maar helaas, het werd met het woord  "onzin" van de tafel geveegd en dat was het einde.

Ik ga alleen nog om even te wegen en te meten, omdat ik dat leuk vind om te weten en ga dan direkt weer naar huis, want met haar ben ik uitgepraat.

 

Alleen zit ik zelf wel met een naar gevoel over de polio, daar krijg ik geen rust mee, dus we hebben besloten om de beide meiden de Polio wel te geven.

 

Als ik de ontwikkeling vergelijk van Steffany, die wel geprikt is en Daniëlle, die ze niet heeft gehad, is dat een verschil van dag en nacht. Daniëlle gaat in een vloeiende lijn omhoog, Steffy ging trapsgewijs. Van Daniëlle kunnen we echt als peuter genieten.

 

Had ik maar geweten wat er allemaal had kunnen gebeuren, dan was dit nooit gebeurd en het ergste vind ik de ontkenning van zo'n arts.

 

Het zal voor jullie wel een bekend verhaal zijn, voor mijn gevoel heb ik even mijn hart kunnen luchten, want er zijn maar weinig mensen, die het snappen en de moeite nemen om te luisteren.

 

Groetjes Irma Sloot

Heilige Huisjes 40

6905 AB Zevenaar

 

Als we Irma om toestemming vragen, of haar brief gepubliceerd mag worden vertelt ze nog het volgende:

 

Steffy en Daniëlle zijn inmiddels gevaccineerd tegen polio.

Steffy  reageerde met gezwollen gewrichten, die na behandeling bij een magnetiseur duidelijk verbeterden en na verdere homeopatische behandeling gaat het nu goed met haar.