Zijn er meisjes doodgegaan door de HPV-vaccinatie?

Zijn er meisjes doodgegaan door de HPV-vaccinatie?

Er zijn wereldwijd tientallen meldingen van overlijden na HPV-vaccinatie, maar helaas is een direct verband moeilijk te bewijzen. Daardoor wordt de doodsoorzaak meestal als onbekend geregistreerd. Vaccinatie is bij voorbaat van alle verdenking uitgesloten, er wordt dus nooit in die richting gezocht. En daar waar niet gezocht wordt, wordt ook niets gevonden.

In april 2018 is in de VS voor de eerste keer erkend dat een overlijden het gevolg is van de HPV-vaccinatie: na 8 jaar procederen is er de eerste erkenning van overlijden na Gardasil (HPV vaccinatie).
Emily Tarsell, de moeder van Christina, heeft 8 jaar gestreden voor gerechtigheid van het overlijden van haar dochter. Na 8 lange jaren, heeft de regering (Maryland, US) eindelijk toegegeven dat Gardasil de dood van haar dochter heeft veroorzaakt. Bekijk haar website: www.gardasil-and-unexplained-deaths.com

In Duitsland is ‘verlamming’ erkend als vaccinatieschade door HPV-vaccinatie bij Paula, 15 jaar, (februari 2019) Aanvankelijk werd een verband met de vaccinatie ontkend. Anerkannter Impfschaden durch HPV Impfung: Paula, 15, querschnittsgelähmt Zie deze YouTube

Een document van de Food and Drug Administration (FDA, vergelijkbaar met bij ons het CBG (College ter Beoordeling Geneesmiddelen), meldt dat Gardasil, sinds de invoering daarvan in Amerika in juni 2006, gemiddeld één dode per maand heeft geteld. Naast allerlei andere ernstige gevolgen, zoals de verlammingsziekte Guillain-Barré, een verschijnsel dat ook bekend is na toediening van andere vaccins.
(Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report. 140 "serious" adverse reactions, including 27 "life threatening" cases, 10 spontaneous abortions, and 6 cases of the debilitating Guillain-Barre Syndrome reported since January 2008, http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html)

Nee, er zijn geen meisjes doodgegaan door de HPV-vaccinatie, ook niet in het buitenland.