14-jarige zoon doodmoe na de HPV-vaccinatie + oproep

14-jarige zoon doodmoe na de HPV-vaccinatie + oproep (reageer naar info@nvkp.nl )

Het HPV-vaccin wordt sinds begin 2022 ook aan jongens aangeboden. Mijn zoon, 14 jaar oud, heeft het hele Rijksvaccinatieprogramma zonder problemen doorlopen. Als wetenschapper heb ik nooit vraagtekens geplaatst bij het RVP, ik vertrouwde erop. Mijn zoon is tot 2 weken geleden steeds een gezonde sportieve jongen geweest, die driemaal per week sportte en op een school met veel sport zit. In 2021 heeft hij de Pfizerprikken gekregen, ook zonder problemen erna.

In de derde week van september 2022 heeft hij een HPV-vaccinatie gehad en sindsdien is hij extreem vermoeid. Hij slaapt elke dag tot 10 uur aan een stuk door en is daarna nog zo moe dat hij na een wandelingetje al kapot is en steken krijgt. Hij kan niet meer sporten en ook niet meer naar school. Op advies van de NVKP heb ik contact gezocht met een orthomoleculair therapeut, die een bloedonderzoek laat doen om te kijken of we zijn lichaam uit deze ‘toxic’ toestand kunnen krijgen en om te zien wat er speelt. Een afspraak bij een homeopaat is gemaakt voor het ontstoren, voor het weer in balans brengen van zijn lichaamsfuncties. Met het geven van Volvic water zijn we ook gestart. Volvic is siliciumhoudend water*).


Een melding is bij Bijwerkingencentrum Lareb gedaan en zij zullen mij binnen 5 dagen terugbellen.

Oproep
Heel graag zou ik in contact komen met andere ouders van jongens en meisjes, of met deze jongeren zelf, die na de HPV-vaccinatie vermoeidheidsklachten en/of andere problemen hebben gekregen. Hun ervaringen kunnen mij wellicht helpen bij het behandelen van de klachten van mijn zoon. Ik zoek vooral naar info hoe ik hem er weer bovenop kan krijgen.


Wilt u mij helpen? Een mail naar info@nvkp.nl zal aan mij, de vader, worden doorgezonden. Veel dank alvast daarvoor.

Ik overweeg ook om de publiciteit op te zoeken want ik wil dat mensen wel eerlijker voorgelicht worden voordat ze hun kind deze HPV-vaccinatie laten geven.

Een zeer geschrokken en bezorgde vader

Utrecht, 8 oktober 2022


*)https://www.nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/ortho183AluminiumVaccinsAutismeCoverSite6.pdf

Meer ervaringen: