Kinkhoest bij mijn volledig GEVACCINEERDE dochter

Kinkhoest bij mijn volledig GEVACCINEERDE dochter, opgetekend in januari 2019

Aan het begin van de lente in 2008 werd ik voor de tweede keer moeder, nu van een prachtige dochter.
Met mijn kinderen volgde ik trouw het vrijwillig aangeboden vaccinatieprogramma, ervan uitgaande dat mijn kinderen dan goed beschermd zouden zijn en tevens ook anderen zouden beschermen! Mijn dochter ontwikkelde zich geheel volgens het boekje totdat ze iets voor haar vierde verjaardag haar 4-jarige DKTP-inenting kreeg. Hierna werd zij onrustig en wat opstandig en begon veel last te krijgen van haar luchtwegen. Met grote regelmaat begonnen de bezoekjes aan onze huisarts, er werd gedacht aan astma en/of bronchitis en ik kreeg dan ook pufjes voor haar mee naar huis.

Toen mijn dochter 7 jaar was begon ze veel te hoesten, overdag leek alles redelijk goed te gaan, maar ‘s nachts lagen we allemaal wakker en kon ze niet ophouden met het "blaffend" hoesten. Van de huisarts kreeg ik het advies haar wat vaker de pufjes te geven, het hoesten werd er echter niet minder van en mijn kleine meisje was door een gebrek aan slaap vaak te moe om naar school te gaan. Natuurlijk zijn we weer naar de dokter gegaan omdat ik me toch wel ernstige zorgen begon te maken, de klachten duurden al wekenlang. Mijn arts had het vermoeden dat ze kinkhoest zou hebben en we werden naar huis gestuurd met medicatie. Ik schrok hier enorm van en vroeg me af hoe dat kon omdat ze 'gewoon' volledig was gevaccineerd! Gezien de langdurig aanhoudende hoest was ik zelf ook al op onderzoek uit gegaan en had inderdaad ook gevonden dat mijn dochters klachten veel van kinkhoest weg hadden. Je denkt echter, dat dit niet mogelijk is en waant je kind ‘veilig’ door de vaccinatie. Ik herinner me nog dat ik enigszins in paniek was daar haar beste vriendinnetje bewust vaccinvrij werd opgevoed. Deze twee meisjes logeerden met grote regelmaat bij elkaar. Ik voelde me verplicht om haar moeder snel en als eerste in te lichten. Ik ben dan ook direct naar haar toe gegaan en vertelde haar dat mijn dochter hoogstwaarschijnlijk kinkhoest had. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat deze moeder hiervan paniekerig zou worden, echter tot mijn verbazing bleef ze enorm kalm. Ze stelde mij gerust en zei dat ik me niet zo druk moest maken en niet bang hoefde te zijn.

Uiteraard ben ik ook naar school gegaan om dit te melden, er bleken dat jaar 4 kinderen in de klas kinkhoest te hebben en al deze kinderen waren gevaccineerd! Alleen het ongevaccineerde vriendinnetje van mijn dochter is NIET besmet geraakt, zij werd niet ziek!

2 jaar later, toen mijn dochter inmiddels 9 jaar was, ging zij weer veel hoesten en het klonk weer precies als voorheen, een soort zeehondenblafhoest. Alert door de vorige ervaring en wetende dat vaccineren niet per definitie bescherming biedt tegen de ziektes, waartegen wordt gevaccineerd, ging ik direct weer naar de huisarts. Ook hij had het vermoeden dat ze weer kinkhoest had. We kregen medicatie mee naar huis en moesten na een weekje bij de huisarts terugkomen.

Inmiddels begon ook mijn oudste GEVACCINEERDE zoon dezelfde klachten te ontwikkelen en deze keer ook het ongevaccineerde vriendinnetje van mijn dochter. Ik nam weer contact op met onze huisarts en deze besloot om bloed af te nemen bij mijn dochter en het op te sturen voor onderzoek. Hij zei dat mocht het zo zijn dat er duidelijk kinkhoest werd gediagnosticeerd, ik er dan van uit kon gaan dat zowel mijn zoon als haar vriendinnetje besmet waren door mijn dochter! Voor de uitslag moest ik contact opnemen met het RIVM. Samen met de moeder van het ongevaccineerde vriendinnetje heb ik gebeld voor de uitslag en werd bevestigd dat mijn meisje kinkhoest had. Ik vroeg de mevrouw hoe het mogelijk was dat mijn gevaccineerde dochter kinkhoest had gekregen en zij legde mij netjes uit dat kinkhoest onder gevaccineerde kinderen vaker voor kwam maar dan minder ernstig zou verlopen. Op de site van het RIVM staat inderdaad te lezen dat de bacteriestam in het vaccin een oude stam is en inmiddels is veranderd en dat hierdoor zowel ongevaccineerde als gevaccineerde personen gewoon kinkhoest kunnen krijgen. Dit was mij niet bekend en mij ook nooit verteld op het consultatiebureau of door de huisarts. Ik vertelde haar dat mijn zoon en het vriendinnetje van mijn dochter dezelfde klachten hadden en dat onze huisarts had gezegd dat ik er dan van uit kon gaan dat zowel mijn zoon als haar vriendinnetje kinkhoest zouden hebben opgelopen via mijn dochter. Deze mevrouw beaamde deze mogelijkheid in eerste instantie. Toen ik echter vertelde dat het vriendinnetje niet gevaccineerd bleek te zijn kreeg ik opeens te horen dat het ongevaccineerde kind dan waarschijnlijk besmet zou zijn met een andere variant?! Enigszins verbaasd over dit vreemde antwoord vertelde ik haar ook dat ik nu persoonlijk had ervaren dat het ziekteverloop niet per definitie milder hoeft te verlopen en dat haar vriendinnetje letterlijk binnen 3 dagen van deze hoest af was terwijl mijn dochter al maandenlang aan het hoesten was. Hoe dat nu mogelijk was, daar moest deze beste mevrouw het antwoord op schuldig blijven.

Ook op school moest ik opnieuw melding maken van kinkhoest, mijn dochter had al zo vaak een dag school gemist omdat ze bij moest komen van het nachtelijke hoesten. Haar vriendinnetje had echter geen dag van school gemist. Ik wist dat haar moeder haar d.m.v. homeopathie had behandeld en zag met eigen ogen dat ze na een paar daagjes weer volledig beter was.

Toen er op school bij de juffen bekend was dat er kinkhoest heerste werd het vriendinnetje van mijn dochter door de juf apart genomen, er werd gesproken over het feit dat ze niet was gevaccineerd en of ze wel naar de dokter was geweest?  De juf leek wel bang te zijn, overigens lijkt het mij, dat je dit soort vragen aan ouders stelt en niet aan een kind. Nogmaals, het meisje was binnen 3 dagen van het hoesten af en mijn dochter liep nog steeds met grote regelmaat te ‘blaffen’, ook in de klas! Voor mijn dochters hoest werd echter niet gevreesd, zij had tenslotte al haar kinkhoest (DKTP) vaccinaties gehad. Ik vond dit een triest gegeven en ben naar school gegaan om nogmaals duidelijk te stellen dat mijn dochter degene was die haar ongevaccineerde vriendinnetje had besmet en dat zij zich wellicht ook maar eens meer moesten gaan verdiepen in de schijnveiligheid en keerzijde van vaccineren. De school heeft nooit een mail rondgestuurd om andere ouders te waarschuwen en het verder stilzwijgend voorbij laten gaan.

Voor mij is het steeds duidelijker geworden. Er is genoeg wetenschappelijk bewijs te vinden dat aantoont dat individuen die gevaccineerd zijn hun omgeving van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden kunnen infecteren zonder zelf symptomen van die ziekte te vertonen! Ook ontdekte ik dat er een mogelijke relatie is tussen het kinkhoestvaccin en het voorkomen van allergieën en luchtwegklachten. Vaccins kunnen allergieën veroorzaken. Doordat er door vaccinaties minder natuurlijke infecties worden doorgemaakt kunnen meer allergieën voorkomen! Gezien het ziekteverloop van mijn kleine meisje in haar jonge leventje was ik erg onder de indruk van dit gegeven. Een wereld vol met nieuwe informatie ging voor mij open toen ik mezelf ging verdiepen in vaccins en de mogelijke bijwerkingen.

Ik heb toen vrij snel besloten om mijn dochter te laten ontstoren van de DKTP-vaccinatie en ik zag duidelijk een verschil in het gedrag van mijn kind! Haar sociale ontwikkeling ging met sprongen vooruit! Ze ging mensen veel beter aan kijken en durfde ook steeds vaker zelf een gesprek te beginnen. Ook de juf op school merkte op dat haar sociale ontwikkeling zich positief ontwikkelde.
Tijdens het ontstoren had ze veel last van nachtelijk zweten en je kon duidelijk merken dat ze rotzooi uit haar lichaampje naar buiten aan het gooien was. Uiteindelijk werd ze rustiger en sliep ze veel meer ontspannen. Ze is nog wel steeds snel vatbaar voor luchtweginfecties maar ook hier gaat het eigenlijk beter mee dan voorheen. Haar immuunsysteem is nog niet helemaal op orde, maar met de kennis die we inmiddels hebben vergaard, zien we dat we op de goede weg zijn!

Ik hoop oprecht dat de gevaren, de risico’s omtrent vaccineren snel serieus worden genomen, er blijkt nog steeds weinig tot geen plaatst te zijn voor de ervaringsverhalen van de vele slachtoffers van vaccinatieschade en dat is een heel verdrietig gegeven!

Trotste moeder van een inmiddels 10-jarige dochter.


*Wat zijn de mogelijke oorzaken van een suboptimaal immuunsysteem?
Grootschalig gebruik vaccins en lagere infectiedruk zijn boosdoeners ...
http://web.archive.org/web/20130412154931/http://nationaalkompas.nl/gezondheidsdeterminanten/persoonsgebonden/immuunsysteem/wat-zijn-de-mogelijke-oorzaken-van-een-suboptimaal-immuunsysteem

Meer ervaringen: