Puzzelstukjes

Puzzelstukjes

Mijn naam is Jasper en ik ben met mijn 2 zussen en tweelingbroer opgegroeid bij lieve, zorgzame en actieve ouders die vol in het leven stonden. Niet dat alles van een leien dakje ging, want buiten hard werken hadden mijn ouders veel zorgen over mijn tweelingbroertje die geboren is met verschrompelde nieren. Hij bleef daardoor heel klein en men probeerde zijn groei te stimuleren met speciale injecties in zijn been. Hij was kind aan huis in het ziekenhuis met zijn dialyses etc. Ook heeft hij een aantal donornieren ontvangen maar helaas stootte zijn lichaam deze weer af.
Toen wij 26 waren heb ik als laatste redmiddel mijn nier afgestaan voor hem en godzijdank heeft dat zijn leven gered. Nu zijn we beide inmiddels weer helemaal medicatie vrij. Ons verhaal heeft zelfs de krant gehaald.

De vreugde van de operatie ging echter snel over in heel veel verdriet.
Onze ouders boekte in 2006 een reis om op vakantie te gaan naar Indonesië. Ze dachten er goed aan te doen om de aanbevolen reisvaccinatie te nemen. Mijn ouders kregen het hepatitis A - havrix 1440 vaccin ingespoten en vanaf dat moment ging het bergafwaarts met hun gezondheid.

We merkten al vrij snel na hun terugkeer dat onze vader soms dingen zag die er niet waren. Hij ging hallucineren en in de loop der jaren verslechterde zijn toestand steeds meer.

Mijn moeder Ellen, kreeg vlak na terugkeer van vakantie een tia, ook haar gezondheid ging steeds meer achteruit. Ze werd steeds magerder en heeft heel veel geleden. In 2014 overleed ze aan een hartaanval, ze is slechts 62 jaar mogen worden.

Kort na het overlijden van mijn moeder werd bij mijn vader de diagnose alzheimer vastgesteld. Het bleek ook al in een ver gevorderd stadium te zijn en we hadden geen andere keuze dan hem te laten opnemen, zelfstandig blijven wonen was onveilig. In 2022 is ook onze vader overleden en we missen ze beide nog steeds heel erg.

Bij het uitzoeken van de spullen van onze ouders kwam ik hun gele vaccinatieboekje tegen, hierin staan al je vaccinaties vermeld. Op dat moment vielen er wat puzzelstukjes op hun plaats. De tijd dat hun gezondheid veranderde was vlak na die vaccinatie voor hun vakantie naar Indonesië.

Ik wilde meer informatie en ben gaan bellen naar het Lareb, de GGD en het RIVM maar men had geen verklaring en niemand kon of wilde iets met mijn verhaal. Ik voelde me niet gehoord en ben op zelfonderzoek gegaan en heb de bijsluiters van verschillende vaccins doorgenomen om te ontdekken welke ingrediënten er in vaccins worden toegevoegd en wat er zoal aan bijwerkingen vermeld staan.

Door dit zelfonderzoek ben ik me bewust geworden van de keerzijde van vaccineren en ben ik van mening dat wij allen voor de gek worden gehouden. Het is bij artsen al tijden bekend dat hulpstoffen in vaccins gevolgen kunnen hebben voor onze gezondheid. Aluminium is neurotoxisch en hiervan weet men inmiddels dat het o.a. Alzheimer kan veroorzaken.

Hoe meer ik me verdiepte, des temeer puzzelstukjes er op zijn plaats vielen. Vaccinreacties komen wel veelvoudig voor, het verzwakt ons immuunsysteem, vaccins blijken niet zo veilig en effectief als dat men ons wil doen geloven!

Bij ons jongste zusje werd de ziekte van Crohn geconstateerd, dit zette mij aan tot nog meer onderzoek. Zou deze diagnose verband kunnen hebben met de door haar genomen griepspuit?
Bij de ziekte van Crohn hebben patiënten last van een ontsteking in het spijsverteringskanaal. Ontstekingsreacties worden vaker gemeld als mogelijke bijwerking van een prik!

Ik hoop oprecht dat mensen op zelfonderzoek uitgaan, zodat ze zichzelf en hun omgeving veel leed en verdriet kunnen besparen.

Mijn vertrouwen in de farmaceutische industrie en eerlijke informatie vanuit de overheid is gedaald naar nul. Gezonde mensen leveren geen winst op voor Big Pharma. Worden we soms ziek gemaakt (verzwakt)?

Groet,

Jasper


* Aluminium in vaccins is berokken in het Chronisch vermoeidheidssyndroom, fybromyalgie (Macrophagic Myofasciitis), verschillende auto-immuun ziekten, Alzheimer, wiegendood na vaccinatie en autisme.

Naast toxische metalen als aluminium en kwik kunnen vaccins vervuild zijn met DNA uit cellen van geaborteerde menselijke foetussen, dierlijk DNA en retrovirussen en een hoop rommel en metalen, die niet gemeten worden door toezichthoudende instanties en waarvan de effecten op de gezondheid nooit bestudeerd zijn.
https://www.nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/gevaccineerd_versus_niet_gevaccineerd.pdf

* Teken de petitie

De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken stelt zich tot doel:

  • Wettelijk verplicht toezenden van papieren bijsluiters van alle vaccins.
  • Mogelijke bijwerkingen doornemen voordat vaccinatie plaatsvindt.

Voordat een vaccinatie wordt toegediend, behoort de arts of verpleegkundige eerst informatie te geven over de voor- en nadelen en over mogelijke bijwerkingen.
Dit heet ‘informed consent’. Dat betekent dat je pas na goed te zijn geïnformeerd toestemming kan geven voor de toediening van een vaccin.

Citaat bijsluiter covid-prik:
‘In sommige gevallen was ondersteuning op de intensive care nodig en er zijn fatale gevallen waargenomen’.

Maart 2024

Meer ervaringen: