Overleden na Coronavaccinatie, een ervaringsverhaal, 10 maart 2021

Overleden na Coronavaccinatie, een ervaringsverhaal, 10 maart 2021

In december 2020 en januari 2021 moest mijn schoonvader verschillende keren naar het ziekenhuis voor zijn blaas, er werd kanker gediagnosticeerd, een plekje op zijn blaas. Daarnaast hield hij vocht vast en dat was achteraf door een onopgemerkt infarct.

Begin februari mocht hij naar huis met een levensverwachting van anderhalf tot twee jaar. Wij kregen zondag 7 februari het bericht dat er een afspraak gemaakt was voor zijn eerste vaccinatie op 9 februari en de tweede vaccinatie zou plaats vinden op 16 maart.

Dinsdag 9 februari werd hem de eerste injectie gegeven, de dag erop werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Hij had zijn dag niet, voelde zich niet goed.

Twee dagen later, 11 februari ligt hij nog steeds in het ziekenhuis. Het gaat niet zo goed met hem, hij ligt aan een infuus met vocht, zijn bloeddruk is echt veel te laag. Ook heeft hij ontzettend veel pijn aan zijn gewrichten. Hij roept steeds om hulp en jammert van de pijn, hiervoor krijgt hij morfine toegediend. Een heftige situatie.

Via het infuus krijgt hij 2 soorten antibiotica, hij blijft pijn houden en de cardioloog en internist zijn druk in overleg. Het lijkt eeuwig te duren. We krijgen te horen dat de pijn wordt veroorzaakt door jicht. Vermoedelijk niet veroorzaakt door een bacterie maar door zijn eigen auto immuunsysteem. Mogelijk een ontsteking in zijn arm. Hij krijgt prednison en een slaappil. We hopen allemaal dat het zijn werk zal doen, deze man is echt op en het helemaal zat.

We krijgen te horen dat de ontstekingswaarden in zijn bloed heel hoog zijn, ze gaan dit onderzoeken.

Vrijdag 12 februari bezoekt mijn vriend zijn vader in het ziekenhuis. Vooraf heeft hij met zijn zus onenigheid over de toedracht van de plotselinge achteruitgang van vader. Volgens hem kan dat met de vaccinatie te maken hebben, volgens haar absoluut niet. Deze vraag leggen ze diezelfde middag bij de cardioloog neer en hij zegt dat dit zeer goed mogelijk is. Al vindt hij het nog voorbarig om nu direct een conclusie te trekken en wil hij eerst de bloedonderzoeken afwachten of er geen andere oorzaak gevonden zal worden.

Dinsdag 16 februari mag mijn schoonvader naar huis, hij is flink in de war en heeft last van hallucinaties.

Op 18 februari kregen we het bericht dat er slecht nieuws was.
Ze waren met mijn schoonvader naar de Spoedeisende hulp gegaan en hadden net een gesprek met de cardioloog en de internist gehad. De bloedwaarden waren weer ontzettend slecht, en zijn hart en zijn nieren ook. Ze waren bezig om een kamer te regelen voor die nacht, het zou verstandig zijn als we bij hem zouden blijven slapen werd er verteld. De palliatieve zorg werd geregeld zodat hij de volgende dag naar huis zou kunnen met volledige zorg. Ze verwachtten niet dat hij het nog heel lang zou volhouden. Hij was inmiddels losgekoppeld van de apparatuur en er werd overleg gepleegd welke medicijnen niet meer perse noodzakelijk zijn.

19 februari kwam hij thuis en op 20 februari zijn we bij hem op bezoek gegaan. Naar omstandigheden maakte hij het goed en lag in een bed in de woonkamer, gelukkig kon hij goed praten. Zijn broers (ook tachtigers) en schoonzus zijn dan ook op bezoek. Zij kijken uit naar hun vaccinatie in maart. Ik vraag hen goed de bijsluiter te lezen en zeg dat er ook bijwerkingen mogelijk zijn. Ze zeggen: “Wil je ons nu bang maken?”
Mijn schoonvader zegt met krachtige stem: “Ze heeft wel gelijk hoor! Op de dag dat ik ‘m kreeg, begonnen mijn handen op te zwellen en kreeg ik overal pijn. Dat werd steeds erger en de volgende dag kwam ik in het ziekenhuis terecht. De dag erna stonden er een aantal artsen rond mijn bed, ze dachten vast dat ik sliep, maar ik hoorde ze zeggen dat het van de vaccinatie moest zijn!”

In de daaropvolgende dagen wordt hij verzorgd door familie en nachtzusters. Hij gaat achteruit.....

Op 22 februari meldt de huisarts dat er niets uit de onderzoeken gekomen is....

23 -24 februari had hij erg onrustige nachten.
Woensdagochtend kan hij niet meer slikken. De familie wordt bij elkaar geroepen om samen met hem en de pastoor zijn laatste uren te beleven. Als iedereen weg is, in de nacht van 24 op 25 februari slaapt hij rustig in. In de dagen die daarop volgen, blijkt dat de familie geen kwaad woord wil horen over het vaccin. ‘Zijn lichaam was op’ wordt er gezegd en twijfel daaraan is ongepast.

Er zijn ook in Nederland tot op heden (10 maart) al 87 meldingen van overlijden bekend bij Bijwerkingencentrum Lareb, er is een voorwaardelijke vergunning verleend voor deze corona vaccins. De duur van bescherming die het vaccin biedt is nog niet bekend. Ik hoop oprecht dat mensen zich eerst beter gaan inlezen voordat ze deelnemen aan dit medische experiment. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 …


Meer informatie over corona injecties en bijwerkingen kun je vinden via toegevoegde links.

Meer ervaringen: