Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag

Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag

"Bij alle prikken had ik eigenlijk zoiets van 'het voelt niet goed'. Als kind moest ik al vreselijk huilen als ik gevaccineerd werd. Wist dat het niet in mijn lichaam thuis hoorde en 'schreeuwde het uit', maar iedereen zei: 'Het is goed', en 'het hoort zo' je had gewoon niets te willen!

De bevalling van mijn eerste zoon was vreselijk zwaar; heeft bijna twee dagen geduurd en dacht dat hij nooit uit 'mijn lichaam' zou kunnen komen. Fysiek was ik al niet meer sterk en door de bevalling raakte ik emotioneel ook uit balans. Toen ik mijn zoontje de prikken moest laten geven, voelde ik me heel erg onder druk gezet. Niemand luisterde of stond ook maar een seconde open voor wat 'ik voelde' en zelf dacht, uiteindelijk dacht ik dat ik geen keus had; het moest schijnbaar zo zijn.

Dit verhaal is twaalf jaar geleden gebeurd er is de tussentijd is veel veranderd. Ik begon in hetzelfde jaar als de vaccinaties zowel zelf als met mijn zoontje te werken aan onze "genezing". Niet in het reguliere circuit trouwens. Had op dat vlak al verschillende slechte ervaringen achter de rug en totaal geen vertrouwen meer in Westerse artsen.

Mijn zoontje was na de inentingen ziek geworden, en kon opeens niet meer lopen. We dachten eerst dat hij met de mooie elektrische auto die hij voor zijn verjaardag gekregen had over zijn tenen gereden was, of dat hij was gevallen. We zagen, grote zwarte plekken op zijn benen en we wisten niet hoe we het hadden of wat we ermee aan moesten. Toen bleek dat hij polio B had! Mijn eerst idee was: "Hoe kan dat nou??? Hij heeft alle vaccinaties gehad!" Zelf, was ik in die tijd met kleurentherapie bezig om allerlei virussen uit mijn lichaam te werken, en nu was mijn zoontje aan de beurt. Het lopen herstelde vrij snel maar hij bleef toch wat ziekelijk.

Wat ik me ook herinner is, dat hij ontzettend mooie blauwe ogen had bij zijn geboorte. Dat was echt opvallend gewoon. Na de vaccinaties hebben zijn ogen een hele andere kleur gekregen, er was iets in hem geraakt zeg maar. Nu, weet ik zeker dat de ogen de "spiegel van de ziel" zijn, en alles wat we in ons spuiten diep gaat, heel diep. Het doet niet alleen iets op lichamelijk niveau, maar ook letterlijk met de ziel! (energetische niveau) Door de kleurentherapie ging hij zienderogen vooruit, al bleven zijn ogen grauw(ig). Hij huilde ook altijd, en dat maakte me in die tijd heel onzeker. Wat was de oorzaak? Of moet ik zeggen oorzaken? Ik was zelf uit balans en mijn kind is een heel gevoelig kind, dus de basis lag er, maar ik ben er heilig van overtuigd dat als je zo snel na de geboorte nare stoffen in je lichaam krijgt die er helemaal niet in horen, dat je dan natuurlijk nog veel verder uit balans raakt. Ik wil niet zeggen dat het 'alleen' door vaccins komt maar ik ben 100% zeker van, dat het een grote rol gespeeld heeft!

Onze oudste is tegen alles ingeënt en heeft de meest rare ziektes gehad; (polio B, glaucoom, verschillende vormen van Herpes (virusziekten), een vorm van suikerziekte) om maar wat te noemen. Onze andere zoon is niet ingeënt en is nooit ziek! Ra ra ra…., hoe kan dat nou? Tja, ik weet dat al heel lang, maar zie je, de rest van mijn familie/ vrienden / de wereld geloofde mijn verhaal nooit. Nu, na 12 jaar krijg ik eindelijk gelijk, dat doet wel wat met me.

Toen ik met de tweede bij het consultatiebureau kwam probeerde ze me de vaccinatie op te dringen. Toen ik weigerde, dreigde ze met: “U neemt zelf de verantwoordelijkheid maar, want wij staan hier niet voor in!” Onze tweede zoon is heel gezond, heeft ook mooie blauwe ogen, net als zijn broertje bij de geboorte, alleen ze staan nog steeds helder en de eerste is nog steeds helende. Maar goed, alles gebeurt met een reden! Het is tijd om wakker te worden en alles wat op je pad komt vertelt je wat, maar je moet het wel willen zien. Ik ben door het hele proces enorm veranderd en wakker geschud. Mijn zoon heeft veel meegemaakt, heeft daar net al ik, veel van geleerd. Hij kan er zelf allles over vertellen. En reken maar dat de mensen naar hem luisteren!"

Jacqueline, Nibbixwoud, opgetekend door Door Frankema (www.vaccinvrij.nl)

Meer ervaringen: