De HPV-vaccinatie heeft mijn leven verwoest, tot een hel gemaakt.

De HPV-vaccinatie heeft mijn leven verwoest, tot een hel gemaakt.

15 jaar oud was ik toen ik in 2009 de eerste HPV-vaccinatie heb gekregen. Ik werd vrij snel heel ziek. Mijn spieren voelden zwak, ik had er geen kracht meer in.
Ik heb er ook een fikse oorontsteking bij gekregen met veel pijn, wat resulteerde in een gescheurd trommelvlies.
Mijn lichaam werd steeds zwakker met een lage weerstand en een auto-immuunziekte; alopecia, coeliakie en verminderde hoeveelheid witte bloedlichaampjes.
Na de tweede HPV-vaccinatie werd ik direct weer ziek en na een week heb ik in mijn slaap een epileptische aanval gehad en ben ik bijna in mijn kussen gestikt. Gelukkig kwam mijn moeder op tijd bij mij. Ik werd opgenomen in een ziekenhuis, waar werd gezegd dat het een onbekende vorm van epilepsie was. Mij werd geadviseerd hiervoor medicijnen te gaan slikken.
Als er toen artsen waren geweest, die gezegd hadden dat het door de vaccinatie was gekomen, was ik direct gestopt met verder vaccineren, maar daar heeft niemand over gesproken.  
Ik kon moeilijk nadenken, leren was niet meer mogelijk en ik kon moeilijk op woorden komen.
De derde vaccinatie heb ik ook nog gekregen, waarna alles nog erger is geworden. Ik heb alopecia allergie gekregen, een allergie voor gluten, melk en ei producten.
Ik heb ongeveer 4 epileptische aanvallen gehad. Toen moest ik met de medicijnen stoppen.
Toen ik achttien jaar was heb ik in mijn slaap weer een aanval gehad, maar deze keer noemde men het een ernstige astma aanval. Ik ben toen in een ander ziekenhuis opgenomen. De arts zei dat het geen epilepsie was, dat kon niet volgens haar.
Mijn leven is verpest door deze drie vaccinaties. Ik ben gestopt met mijn studie, want concentreren kan ik mij niet meer en mijn energieniveau is heel laag. Ik heb niet één bijwerking gehad, maar zeer vele! Ik heb heel veel last van haaruitval en van meerdere allergieën, mijn voeten en handen worden snel koud en verkleuren tot paars aan toe met een tinteling en een doof gevoel. Slapen gaat slecht, İn de nacht moet ik opstaan en lopen om te zorgen dat mijn bloed blijft stromen.
Er is bewezen dat meerdere meisjes na de HPV-vaccinatie POTS hebben gekregen. Ik heb er ook de symptomen van, mijn hart gaat soms hard en snel kloppen en dan voel ik dat het bloed niet goed doorstroomt. Dan krijg ik pijn aan mijn voeten en enkels, wordt duizelig en het wordt zwart voor mijn ogen.
Al die jaren heb ik over het waarom nagedacht. Ik was eerst heel gezond, tot mijn vijftiende heb ik veel geturnd en gesport. Na de HPV-vaccinatie ben ik in een depressie terecht gekomen, met veel angsten.
Ik heb laten testen of ik vergiftigd ben (geweest) door aluminium. En dat bleek het geval. Al die jaren heb ik rondgelopen met een flinke aluminium belasting/ vergiftiging. Er blijkt in het HPV-vaccin veel aluminium te zitten en dan heb ik deze vaccinatie nog wel driemaal gekregen, dus driemaal een hoge dosis aluminium!
Het is heel frustrerend dat er niet eerlijk wordt verteld dat je ernstige bijwerkingen kan krijgen door de vaccinatie.
Het heeft mijn leven verwoest en tot een hel gemaakt.
Ik weet zeker dat er heel veel meisjes zijn in Nederland en in de hele wereld, die ook soortgelijke klachten hebben maar niet weten dat deze klachten door de HPV-vaccinatie komen. Het RIVM, de overheid en artsen moeten de waarheid spreken en eerlijk zijn over de kans op bijwerkingen. Dit vaccin is niet veilig!
Met mijn verhaal wil ik gezonde jonge meisjes en jongens waarschuwen voor dit vaccin en wens zo dat zij zoiets nooit hoeven mee te maken.
Het is heel erg zwaar om zo te moeten leven, en te beseffen dat mijn leven van mij is afgenomen, is gestolen van mij.

Ik hoop dat ik word gehoord.

PS Oproep om krachten te bundelen
Als er meisjes en vrouwen zijn met dezelfde ervaringen, willen jullie reageren naar ervaringen@nvkp.nl, dan kunnen we wellicht de krachten bundelen en onze ervaringen gezamenlijk onder de aandacht brengen en eventueel ons recht op erkenning van vaccinatieschade gaan halen. Alvast dank daarvoor.

21-01-2021

Meer ervaringen: