Zonder vaccinaties opgegroeid

Zonder vaccinaties opgegroeid

Omdat mijn moeder overtuigd was van de werking van homeopathische geneesmiddelen en een familielid van mijn vader doofstom was geworden na een vaccinatie, zijn wij als kind niet ingeënt.

Ik heb verschillende kinderziektes meegemaakt. Mijn moeder was er van overtuigd dat we door het doormaken van een ziekte geestelijk groeiden en inderdaad constateerde ze vaak dat het leek alsof we opeens weer een stukje doorschoten in onze ontwikkeling.

Toen ik in verwachting was, controleerde men op rode hond.

Dit bleek ik ook gehad te hebben(gezien de actiestoffen in mijn bloed), maar dit hebben we nooit geconstateerd!

Het schijnt dat je dit bv. ook als een heftige verkoudheid kunt meemaken, zonder dat je er verder veel last van hebt.

Onze kinderen hebben we ook niet ingeënt. Ze hebben de waterpokken gehad en hadden op een gegeven moment vreselijke last van hoesten. De dokter nam het niet zo zwaar op. Toen ik later nogmaals wanhopig terugkwam, zei hij wel een bloedtest te kunnen afnemen. Hieruit bleek dat ze kinkhoest hadden gehad(het was toen al bijna over). De dokter verontschuldigde zich: omdat het niet heerste in deze omgeving, had hij hier niet aan gedacht.

Nu de kinderen groot zijn en reizen maken, laten ze zich wel adviseren welke prikken voor een bepaald land worden aanbevolen en kiezen dan zelf welke ze belangrijk vinden. Gelukkig zijn er ook artsen die hier nog eerlijk advies in geven en zelf toegeven dat bepaalde prikken niet echt nodig zijn!

Ik wens mijn kinderen ook geen ziektes toe, maar vaak wordt de ernst van kinderziektes wel erg opgeblazen, terwijl je deze ziektes dus ook in een lichte vorm kunt meemaken en homeopathische middelen een goede ondersteuning kunnen bieden.

Ik heb ooit gelezen dat er al mensen zijn die zelf geen koorts meer kunnen maken.

Ik denk dat het ook belangrijk is voor ons lichaam om zelf antistoffen te leren aanmaken en koorts te ontwikkelen die ziekteverwekkers verbrand. Ergens las ik dat het bv. bij kanker ook belangrijk is dat het lichaam deze ziekte met warmte bestrijdt. Dan moeten we het lichaam dit wel leren...

Met vriendelijke groeten,

D..

Meer ervaringen: