Diabetes ná HPV-injecties

Diabetes ná HPV-injecties

Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ga het toch proberen.

Op mijn 15e heb ik 3 HPV prikken gekregen. Ik was toen een zeer sportief, gezond meisje. Ik sportte veel en at heel gezond, juist vanwege het sporten. De laatste prik kreeg ik in september 2009. Daarna ben ik steeds meer af gaan vallen en zat niet lekker in mijn vel.

Ik heb lang rondgelopen met de volgende klachten: afvallen, veel en vaak plassen, hoofdpijn en een droge mond. Ik vond het niet zo erg, dus ik ging niet naar de dokter totdat mijn moeder zei dat ik echt moest gaan, misschien had ik een blaasontsteking.
Ik ben dus naar de huisarts gegaan en daar kreeg ik te horen dat ik een bloedglucosewaarden van 25 had. Ik werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis en daar werd gezegd: “Je hebt spontane diabetes”.
Ze begonnen vanaf het moment dat ik binnenkwam met insuline toedienen. Ik heb een week in het ziekenhuis gelegen waar ze mij insulineafhankelijk hebben gemaakt. En werd naar huis gestuurd met mijn insuline pennen. Artsen vertelden dat mijn alvleesklier niets meer deed.

Ik was vóór deze prikken een gezond meisje, en erna behept met een auto-immuunziekte!

Ik heb mij de laatste vijf jaar verdiept in vaccinaties en speciaal in het HPV-vaccin en ontdekte dat de hoeveelheid aluminium in het HPV-vaccin erg hoog is. Ik durf eigenlijk met zekerheid te zeggen dat de grote hoeveelheid aluminium mij fataal is geworden. Dit wil ik nader gaan onderzoeken en ook of daar nog een behandeling/ genezing voor mogelijk is.

Het gaat nu wel aardig goed met mij, ben getrouwd en heb een mooie dochter van 1 jaar oud. Ik werk als jeugd- en gezinscoach, maar heb nu dus wel al 10 jaar diabetes type 1 en dat is heftig. Ik ben afhankelijk van een insuline pomp die ik aan zet bij iedere maaltijd en die insuline toedient.

2 jaar geleden heb ik een uitstrijkje laten doen en daaruit bleek dat ik een pap had waardoor ik jaarlijks terug moet komen voor controle. Dit vond ik heel bijzonder. Ik heb namelijk maar 1 bedpartner gehad en dat is mijn man. Zou het vaccin hier misschien iets mee te maken kunnen hebben? (red. zie bron met onderzoek in Zweden )

Ik zou graag in contact komen met andere jonge vrouwen die ook een verhaal hebben na het krijgen van de HPV-vaccinaties. Mijn vraag aan hen is of zij zich hebben laten testen op de hoeveelheid aluminium. Dit zou ik ook graag willen doen.
Ik kom graag in contact met lotgenoten, reacties graag zenden aan info@nvkp.nl dan wordt het naar mij doorgezonden. Alvast dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Een 25-jarige jonge vrouw en moeder
Maart 2021

Voor meer info over HPV lees het HPV-hoofdstuk en dossier op de website van de NVKP

In de uitzending van Zorg.nu.nl, verwijst Dick Bijl naar het artikel over HPV in het geneesmiddelbulletin.

Enkele citaten uit het geneesmiddelenbulletin oktober 2016 over HPV

  • “Op dit moment is de duur van de onderzoeken nog niet lang genoeg geweest om de werkzaamheid bij de preventie van carcinomen te kunnen bepalen. De tijd tussen het ontstaan van een infectie en een carcinoom is namelijk gemiddeld 20 jaar.”
  • “In de onderzoeken ontvingen de controlegroepen het adjuvans aluminium. Dus hoewel HPV-vaccins in deze onderzoeken veilig leken te zijn, kon een eventueel schadelijke effect van het adjuvans hiermee niet worden uitgesloten.”
    • (Noot NVKP: Cervarix bevat ongekend hoge hoeveelheden aluminium, een neurotoxische stof die giftig is voor het zenuwstelsel en de hersenen. zie meer hier...)
  • “Onafhankelijke onderzoekers hebben kritiek op de analyse van de bijwerkingen van de vaccins door de EMA en op het gebrek aan transparantie.”
  • “Omdat naar de mening van het Nordic Cochrane Center onvoldoende is ingegaan op de kritiek en er door gebrek aan transparantie geen goede inhoudelijke en wetenschappelijke discussie is te voeren, is besloten om met de steun van diverse andere organisaties een klacht in te dienen over de EMA bij de Europese ombudsman.”
  • “Op dit moment is er nog geen bewijs dat het vaccin ook daadwerkelijk beschermt tegen cervixcarcinoom.”

Meer ervaringen: