Epileptische aanvallen en autisme na vaccinaties

Epileptische aanvallen en autisme na vaccinaties

Door het lezen over vaccinatieschade is het mij langzaam maar zeker duidelijk geworden, dat de epileptische aanvallen en het autisme bij onze dochter een mogelijk gevolg is van de vele vaccinaties.

Zij is in 2003 geboren en heeft een paar jaar ouder broertje. Zij was een gezonde, bolle en vrolijke baby. In een filmpje van haar op de leeftijd van 9 maanden is te zien hoe zij kon schaterlachen. Ook in een filmpje van haar eerste verjaardag is zij een vrolijk en blij meisje. Met 14 maanden kon zij goed lopen.

Na de BMR-vaccinatie met 14 maanden is zij heel ziek geworden, met hoge koorts en overgeven, wat uitmondde in uitdroging en een astma-aanval zodat wij acuut met haar naar het ziekenhuis zijn gegaan. Er is nooit een relatie met de ervoor gegeven vaccinaties gelegd, niet door ons, want vaccinaties horen erbij, en niet door de artsen. Wij zijn dus door blijven gaan met haar alle vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma te laten geven.

Tot haar vijfde jaar heeft zij veel astma en kroep-aanvallen gehad. Op de lagere school ging het redelijk, maar in groep 7 en 8 al minder, zij kon plotseling heel slap worden en was al veel minder goed bereikbaar. De meester maakte zich er zorgen over.

13 jaar oud kreeg zij epileptische aanvallen, zo heftig dat zij de urine en ontlasting daarbij liet lopen. Het waren hele nare ervaringen voor haar en voor ons.

Op school ging het niet zo goed meer en werd autisme gediagnosticeerd. Zij kwam op een speciale school, waar zij de hele week was en alleen in het weekend was zij thuis en dan lag zij vooral op de bank en hadden wij weinig contact met haar, ook al probeerden we goed voor haar te zorgen en contact met haar te maken.

De HPV-vaccinatie hadden we uitgesteld, maar vanuit school en onze omgeving werd daar erg op aangedrongen, en ook wij vertrouwden op de mogelijk positieve effecten ervan.  Twee weken na de 2e HPV-vaccinatie kreeg zij weer een heftige epileptische aanval op school. Bij het noemen van het feit, dat zij twee weken eerder de vaccinatie had gekregen, zei de arts nog voor ik was uitgesproken, dat een relatie met een vaccinatie absoluut was uitgesloten. Het zou lage bloeddruk zijn, maar pasten daar ook de pijnlijk en heftige tintelingen in haar benen bij? Deze snelle reactie van de arts gaf mij een vreemd gevoel en is de aanleiding geweest voor verder onderzoek.

Wat ik toen allemaal tegenkwam heeft mijn vermoedens bevestigd. In alle informatie herken ik zoveel van de schade die wij in al die jaren bij onze dochter zijn tegengekomen, dat het ongelofelijk schokkend is. Dat wij dit niet eerder hebben gezien of gehoord en alle ontkenningen van artsen………!

Onze dochter is nu bijna 18, heeft het Mavodiploma met hoge cijfers gehaald en gaat naar een school voor autistische kinderen. Een begeleid wonen project met een vervolgopleiding zal nu volgen. Over ontstoren heb ik gehoord en daar gaan we zo snel mogelijk mee starten. Wij zullen alles aanpakken om te kijken hoeveel herstel er nog mogelijk is.

Een geschokte moeder, die elke ouder oproept om zich goed te informeren van tevoren! Veel leed kan erdoor worden voorkomen.

Juni 2021

Meer ervaringen: