Een ervaringsverhaal in de vorm van een video

Een ervaringsverhaal in de vorm van een video

Na elke vaccinatie een ziekenhuisopname en een steeds ernstiger ziektebeeld, zo was het eerste levensjaar van Ryan.
Een ervaringsverhaal in de vorm van een video, ervaringen van de ouders en hun zoon Ryan met de gevolgen van vaccinaties, Ryan is geboren in december 2012, in 2014 is dit filmpje op facebook gedeeld.

Lieve vrienden, familie en iedereen op Facebook,

Het eerste jaar van Ryan is voor ons een zware weg geweest van onzekerheden en angst! Angst om hem te verliezen. Veel van jullie hebben meegeleefd met ons en we zijn iedereen dankbaar voor de lieve berichtjes en de steun! We hebben veel geleerd van Ryan en van elkaar! Vertrouwen op gevoel en op je kindje is het beste. We zijn tijdens deze weg vrienden kwijtgeraakt, maar hebben ook bijzondere vriendschappen gekregen.

We hebben een video gemaakt waarop het eerste jaar van Ryan te zien is. Deze beelden waren voor ons dagelijkse kost en spanning. Dit is de weg die wij hebben moeten doorlopen om erachter te komen welke weg wij uiteindelijk moesten inslaan. Tegen alle verwachtingen in, tegen de richting in die iedereen in gaat. De weg die Ryan ons heeft laten zien welke wij moeten bewandelen. Liken is super, delen is nog beter! We hopen dat iedereen het filmpje gaat bekijken!

Bedankt voor alle steun!! Liefs Nicole en held Ryan!!

Meer ervaringen: